Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Şehit Babası Çubukçu, 81 Milyon Evlat Kazandım
Şehit Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu’nun babası Mehmet Çubukçu ve aile fertleri ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici, Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti. Şehit babası Çubukçu’ya taziye dileklerini bir kez daha ileterek, şehide Allah’tan rahmet dileyen Başkan Demirkol, nazik ziyaretlerinden dolayı da aileye teşekkür etti.
Şehit babası Mehmet Çubukçu’nun bir evladını kaybedip, 81 milyon evlat kazandığını ifade eden Başkan Fevzi Demirkol, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Vatanımızın müdafaası için Türkiye Cumhuriyet Devletimiz tarafından hain terörist örgütlere karşı başlatılmış olan ve o bölgedeki insanların huzurunu, barışını, selametini amaçlayan adından da anlaşılacağı gibi Zeytin Dalı Harekatında şehit olan Şanlıurfa’mızın öz evladı Muhammed Cihangir Çubukçu’nun babası Mehmet Çubukçu beyefendi bizi ziyaret etti. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet, ruhu şad olsun. Allah bizleri, şehitlerimizin şefaatinden mahrum eylemesin. Mehmet Çubukçu kardeşimin bir evladı vardı, şimdi ise 81 milyon evladı var. Şehitlerimiz son nefesini vererek, bu toprakları bize vatan eylemiştir. Şehitlerimiz, kanının son damlasını dökerek, bu toprakları kanlarıyla sulayarak, bize vatan eylemişlerdir. Bu şehitlerimiz, analarını babalarını çocuksuz bırakarak, kendi çocuklarını öksüz, yetim bırakarak, bizim çocuklarımızın öksüz kalmamasını, huzur içerisinde yaşamasını sağlamak istemişlerdir. Bayrak için, ezan için, Kur’an için hayatını feda etmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 15 Temmuz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bizim vazifemiz, şehitlerimizin ne için şehit düştüğünü unutmamak, unutturmamak ve adlarını ebediyete kadar yaşatmak bizim namus borcumuzdur. Haliliye Belediyesi olarak aziz şehidimizin naaşını şehitliğe defnettikten sonrasında meclisimizde bir karar olarak Şehit Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu isminin, bir parkımızda yaşatılmasını kararlaştırdık.”
Şehit babası Mehmet Çubukçu da, “Milletimizin canı sağ olsun. Bizimle ilgilenen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Başkan Fevzi Demirkol, konuşmaların ardından şehit babası Mehmet Çubukçu’ya Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim takdiminde bulundu.

Öte yandan ziyarette Belediye Meclis üyeleri Emir Elden, Erdal Deniz, İsmail Güneş ve Hasan Kaya da yer aldı. Haliliye Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclis toplantılarının ilk birleşiminde de, Şehit Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu’nun isminin Veysel Karani Mahallesi Yunus Emre Caddesindeki parka verilmesi yönünde karar almıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48