Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şehit askerin cenazesi Şanlıurfa'da
Türkiye’nin ülke dışındaki tek toprağı olan Süleymanşah Saygı Karakolu’nda görev yapan personelin tahliyesi sırasında bir asker şehit oldu. tahliyesi sırasında meydana gelen kazada şehit olan başçavuş Halit Avcı’nın cenazesi Şanlıurfa Adli Tıp Morguna getirildi.
Tahliye sırasında yaşanan kazada şehit olan özel harekat askeri başçavuş Halit Avcı’nın cenazesi sabah saatlerinde Adli Tıp Morguna getirildi. Otopsi işlemleri devam ederken şehit Halit Avcı’nın daha sonra memleketine uğurlanacağı belirtildi.
sınırda telefonlar çekmiyor
Süleyman Şah’taki tahliyeyle birlikte başlayan hareketlilik sınır bölgesinde devam ediyor. Sınır bölgesinde güvenlik önlemleri arttırıldı. Mürşitpınar bölgesine yerleştirilen jammer nedeniyle cep telefonu şebekelerinin çekmediği bildirildi. Jammerlardan dolayı Suruç merkezinde de telefon şebekelerinde sorun yaşandığını öğrenildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49