Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Şehit Asker Törenle Memleketine Uğurlandı
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi Suriye sınırında şehit edilen 21 yaşındaki Adem Dövüşken'in cenazesi, hastanede düzenlenen törenin ardından memleketi Antakya’ya gönderildi.
 
Olay saat 22: sularında Ceylanpınar ilçesinin Suriye sınırında bulunan Doruklu Karakolu'nda görev yapan güvenlik güçlerine, henüz tespit edilemeyen bir yerden ateş açıldı. Nöbette bulunan Adem Dövüşken, Berat Sağırkaya ve Yiğit Şahan 3 asker yaralandı. Olay yerine çok sayıda Ambulans sevk edildi. Olayda yaralanan 3 asker, Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı askerlerden Adem Dövüşken tüm müdahaleye rağmen şehit oldu. Yaralı Askerlerden 1’i Şanlıurfa Harran Üniversitesi Araştırma Fakülte Hastanesine sevk edildi.
 
Şehit Adem Dövüşken'in cenazesi, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Hastanesi morgundan alınarak, Şanlıurfa  20. Zırhlı Tugay komutanlığına getirildi. burada yapılan duanın ardından helikopterle memleketi Antakya’ya gönderildi. Törene Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa İl Emniyet müdürü  Eyüp Pınarbaşı, İl müftüsü İhsan Açık, protokol, çok sayıda komutan, asker ve polisler katıldı
 
Öte yandan Viranşehir’den Helikopterle Gaziantep'e getirilen asker Berat Sağırkaya, tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde şehit oldu. Çatışmada Adem Dövüşken ve Berat Sağırkaya ile birlikte şehit sayısı 2'ye yükseldi. Yaralı Yiğit Şahan ise Şanlıurfa Harran Üniversitesi Araştırma Fakülte Hastanesine yoğun bakımda tedavi sürüyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49