Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sanlıurafspor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şehit Aileleri Emniyetin Yemeğinde Buluştu
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Polisevinde düzenlenen Şehit aileleri yemeğine, Vali Güngör Azim Tuna, AK Parti milletvekilleri Kemalettin Yılmaztekin,Kasım Gülpınar, Mahmut Kaçar, Ahmet Eşref Fakıbaba, Mehmet Akyürek,  İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, İl Müftüsü İhsan Açık, askeri erkan, emniyet mensupları, kurum amirleri ve şehit aileleri katıldı.
 Program saygı duruşu ve istiklal marşı ile birlikte yenilen yemeğin ardından İl Müftüsü İhsan Açık’ın okuduğu duayla devam etti. Açılış konuşmasını yapan İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, şehitlerin bıraktığı emanete sonuna kadar sahip çıktıklarını ve vatan hainlerine asla müsaade etmeyeceklerini belirtti.
 Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ise, şehitliğin peygamberlikten sonra yer yüzündeki en önemli makam olduğunu belirtti. Bu vatan için canını feda eden şehitlere minnettar olduklarını dile getiren Vali Tuna, şehit ailelerine de sonsuz saygılarını sunduğunu belirtti.                        
Program sonunda şehit ailelerine Kuran-ı Kerim hediye edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49