Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

“Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz” Projesi Başvuruları Başladı

Gençlerin tarihi ve kültürel yönden zengin çevre illerle kendi il ve ilçelerini daha yakından tanımaları, buralarda yaşayan akranlarıyla tanışmaları ve gençler arasında diyaloğun arttırılmasına katkı sağlanması amacıyla her yıl olduğu gibi bu yılda merakla beklenen Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz Projesi gençlerle buluşuyor.

Proje kapsamında Mardin, Diyarbakır, Gaziantep illerine günübirlik geziler düzenlenecektir. İllerde ise mihmandarlar ve profesyonel rehberler eşliğinde tarihi ve kültürel mekânların ziyareti, gidilen yere dair tarihi değerlerin gençlere aktarılması, üniversite yerleşkesi ziyaretleri, gönüllülük faaliyetleri, kurum ve şehitlik ziyaretleri yapılmaktadır.

Tamamen ücretsiz olarak 81 ilde hayata geçirilen “Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz” projesinden, 14-29 yaş grubu arasında gençler yararlandırılacaktır. Şanlıurfa’da projeden bu yıl 2 bin 244 gencin istifade etmesi hedeflenmektedir.

Başvurular İl ve ilçelerimizde faaliyet gösteren Gençlik Merkezlerimizde ve http://sehirlervekulturler.gsb.gov.tr/BasvuruFormu.aspx adresinden yapılabilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49