Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Şehir Tiyatrosu Yeni Sezonun İlk  Çocuk Oyununu Sergiledi

Geçtiğimiz sezon Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde tiyatro severlerle buluşan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi, kasım ayı itibariyle sezonun ilk çocuk oyununu sergiledi. Şair Nabi Kültür Merkezi'nde Recep Genç’in yazdığı 'arkadaşım Olurumsun' adlı oyun izleyicilerden tam not aldı. Sergilenen tiyatro oyununu izleyen çocuklara oyun sonunda ara tatilden dolayı kitap hediye edilirken aileler kültürel faaliyetlere yaklaşımından dolayı Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Büyükşehir Belediyesine tiyatro ekibine teşekkür ettiler.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu çocuk oyunları yönetmeni Recep Genç, Şehir Tiyatrosu olarak her ay çocuklara yeni oyunlar ve eğlenceli programlar düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48