Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şehir merkezinde hala var
Şanlıurfa merkez ve ilçelerde at arabaları yasaklanmasına rağmen, şehir merkezinde at arabaları trafiğin aksamasına neden oluyor.
 
Trafik Kurulu kararından dolayı trafikten men edilen at arabaları, şehir merkezinde çeşitli işlerde kullanılmak üzere hâlâ trafiğe çıkıyor. Özellikle akşam saatlerinde ortaya çıkan at arabaları, Şanlıurfa’da trafiğin yoğunlaşmasına neden oluyor. Aynı durum ilçerde de yaşanırken, daha çok Ceylanpınar ilçesinde bu durumun yaşandığı belirtildi. İlçelerde bütün sokaklarda parke taşı döşendiği için, at arbalarının çevreye rahatsızlık verdiği dolayısıyla trafikten kaldırıldı. Yasak ve uyarıları dikkate almayan at arabası sürücüleri, diğer sürücülere zorluk yaşatmanın yanında, çevreye kirlilik katıyor. Zabıta ekiplerinin sürekli denetim yapmasına rağmen, denetlemelerin yetersiz kaldığını belirten bir vatandaş, at arabalarının toplatılmasını istedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49