Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı bayram

Bu haber kez okundu.

Şehidin babası kalp krizi geçirdi
Şehit İbrahim Taş'ın babası Hüseyin Taş oğlunun acısına dayanamayarak kalp krizi geçirdi. Şehit babası kaldırıldığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesinde ameliyata alındı.
Hakkari'nin Yüksek Ova ilçesi gül kavak bölgesinde girdiği silahlı çatışmada şehit olan 2 çocuk babası İbrahim Taş'ın babası Hüseyin Taş'ın kalbi fazla bu acıya dayanamadı. Sabah saatlerinde aniden kalp rahatsızlığı geçiren acılı baba Taş kalp krizi geçirdi. Şanlıurfa Mehmet Akif İanan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Hüseyin Taş burada acil olarak ameliyata alınıp anjio edildi.
 Acılı şehit babasının rahatsızlığını duyan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük hemen hastaneye gelerek doktorlardan bilgi aldı. Yopğun bakımda tedavi altında olan şehit babası Hüseyin Taş'ı ziyaret eden Vali Küçük ziyaret sonrası özel açıklamalarda bulundu.
Vali İzzettin Küçük yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; “Sağlık durumu gayet iyi, ehil ellerde şuanda. Yarın Allah nasip ederse taburcu edilecek. Hafif bir rahatsızlık geçirmiş ama ciddi bir konu yok. Başları sağ olsun üzüntü büyük hepimizin ama ateş düştüğü yeri yakar bunların üzüntüsü daha derin bir acı elbette acı hepimizin ama kendileri artık milletimizin ve devletimizin emanetidir. Ben kendisine de söyledim devlet olarak her zaman onların yanında olacağız şimdi de Harran’a gideceğiz. İnşallah yarın taburcu olurlar Allah şifa versin”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48