Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Şehidin Ailesi Urfa’ya Geldi

Eyyübiye nüfusuna kayıtlı şehit üsteğmen Muhammed Cihangir Çubukçu'nun ailesinin İzmir Buca'da ikamet ettiği öğrenildi. Şehit Çubukçu'nun şehadet haberi Buca'daki ailesine bildirildi. Aile Uçakla Urfa’ya geldi.

Şanlıurfa'da askeri yetkililer ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden yetkililer sağlık ekipleriyle birlikte acı haberi şehidin Şanlıurfa'daki yakınlarına bildirdi. Şehidin Osmangazi Mahallesi'ndeki dedesi Ömer Savaş’ın evine Türk Bayrağı asıldı. Şehidin ailesi uçakla Şanlıurfa’ya geldi. Aileyi Vali Abdullah Erin, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, l Jandarma Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu, Şehit aileler dernek başkanı Mehmet Yavuz ve vatandaşlar karşıladı. Şehidin Babası ve kız kardeşi şehit Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu’un resmini bırakmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49