Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Seçkin Ciğer Pişirdi, Acı İsot Yedi
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası İsot Festivali (URFES)kapsamında ünlü stand-up sanatçısı Yavuz Seçkin'i Şanlıurfalılarla buluştu.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Uluslararası İsot Festivali (URFES) başladı. İsot Festivali, isot kahvaltısı ve kortej yürüyüşüyle devam etti. Haşimiye meydanında ünlü stand-up sanatçısı Yavuz Seçkin Büyükşehir Belediye başkanı ile birlikte bir ciğerci iş yerinde ciğer pişirdi, Urfa acı isot'u yedi. Seçkin vatandaşlara acı isot ikram etmeyi de ihmal etmedi.
Gazeteciler bir açılama yapan Seçkin, "Küçükten büyüğe dört yanımızı sardılar, arakamızda acı, önümüzde küçük acılar. Allah başka acı vermesin diyelim, böyle küçük acılar olsun. Bugün buradayız, yarında buradayız. Başkanımızın da dediği gibi festivalimizi kutlayacağız, yarışmalarda yapacağız. Bakalım göreceğiz, kim kazanacak, kim kaybedecek ama Urfa kazanacak. Dışı acı, içi tatlı şahane bir festival" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49