Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Seçilmiş’e Afgan yöresel kıyafeti
Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, Afganistan Sar-ı Pul Vilayeti Valisi Abdül Cebbar Hakbin ve beraberindeki heyet onuruna Harran Otel’de verilen kahvaltıda misafirleriyle bir araya geldi.
İçişleri Bakanlığı bünyesinde yurtdışındaki mülki idare amirlerini eğitmeye yönelik olarak başlatılan “Afganistan İslam Devleti Sar-ı Pul Vilayeti İdari Yapısının Güçlendirilmesi Projesi”nin 2. aşamasını gerçekleştirmek amacıyla Şanlıurfa’ya yapılan resmi gezideki heyette Vali Abdül Cebbar Hakbin’in yanı sıra; 6 Kaymakam, 11 üst düzey yönetici ve 2 tercüman yer aldı.
Vali Vekili Seçilmiş, Türk Mülki İdare Sistemini yakından tanımak ve kamu yönetimi ve güvenlik uygulamalarını yerinde görmek amacıyla 18-28 Aralık 2013 tarihlerinde sürdürülen gezi kapsamında Şanlıurfa’ya da gelen heyetle yaptığı görüşmelerde iki ülke arasındaki iyi ilişkilerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Vali Vekili Seçilmiş, akşam saatlerinde ise misafir heyetle program dâhilinde düzenlenen sıra gecesinde bir araya geldi. Vali Vekili Seçilmiş tarafından Şanlıurfa gezisi anısına heyete başkanlık eden Sar-ı Pul Vilayeti Valisi Abdül Cebbar Hakbin’e Şanlıurfa’ya özgü kahve takımı hediye edildi. Sar-ı Pul Vilayeti Valisi Abdül Cebbar Hakbin tarafından ise Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş’e Afgan geleneksel kıyafetleri hediye edildi.
Yurt içindeki ziyaretleri kapsamında Mardin’den Şanlıurfa’ya gelen heyet, ziyaretlerini sürdürmek üzere sabah saatlerinde de Şanlıurfa’dan Gaziantep’e doğru hareket etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49