Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Seçilmiş Milli Eğitim Yatırımlarını Değerlendirdi
Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, Milli Eğitim yatırımlarıyla ilgili Valilik toplantı salonunda bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
 
Bu yıl Şanlıurfa genelinde yapılacak olan toplam 3509 derslikli 230 okulun inşaatları ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda Vali Vekili Seçilmiş; yapılan okulların sağlıklı ve kaliteli olması için sık sık denetimlerde bulunduklarını ifade etti.
 
İnşaatların teknik anlamda kaliteli ve sağlıklı olması için Bayındırlık ve İl Özel İdaresi ile birlikte kontrol hizmetlerini yürütmek üzere bir müşavir firma ile anlaştıklarını belirten Vali Vekili Seçilmiş: “Bugün müşavir firma ile bir araya gelerek inşaatlarla ilgili genel bir değerlendirmede bulunacağız. Amacımız geleceğimizin teminatı çocuklarımızı daha iyi okullarda, daha iyi sınıflarda okutmak. Bunun için bizler kaymakam arkadaşlarımız ve yetkililerle birlikte seferber olduk, çalışıyoruz” dedi.
 
Toplantıda ayrıca, yürütülen çalışmalarda gelinen noktalar hakkında katılımcılara sunum eşliğinde bilgi verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49