Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Schaefer defileye geldi Çiğköfte tanıttı
Şanlıurfa bir AVM tarafından 2014 moda trendleri Şebnem Schaefer katılımıyla düzlenecek Göbeklitepe’nin gizemi defileye gelen vatandaşlar hayal kırıklığına uğradı.
 
Şanlıurfa’da Bir AVM tarafından bir hafta önce Şanlıurfa billboardlarda Şebnem Schaefer, bir grup mankenle gerçekleştireceği Göbeklitepe’nin gizemi  defilenin ardından buz pistinde özel bir gösteri de sunacaktı, AVM içersine gelen vatandaşlar merakla yapılacak defileyi beklerken Şebnem Schaefer ve bir grup manken daha önce hazırlanmış Çiğköfteyi tadına baktı ardından  AVM için hazırlanmış pastayı kesen mankenler vatandaşları selamlayıp alanı aniden  terk ettiler. Defile izlemeye gelen vatandaşlar neye uğradığı şaşırdı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49