Öne Çıkanlar Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

SBS Şampiyonları
2013 SBS sonuçları açıklandı. İlk 3 öğrenci Çağlayan Okullarından çıkmıştır. Çağlayan’da başarı geleneği devam ediyor. Özel Çağlayan İlköğretim Okulu öğrencileri bu yıl da büyük bir başarıya imza atarak okulumuzun adını zirveye taşıdılar.
 
Güler yüzlü bir disiplin, bilimsel motivasyon ve deneyimle yetişen öğrencilerimiz 2013 SBS ‘de büyük bir başarıya imza attılar. Öğrencimiz Gamze ÇELİK SBS’de 100 sorunun 99’unu doğru cevaplayarak 495,674 puan kazanmıştır. Şanlıurfa’da soruların tamamını doğru cevaplayan öğrenci yoktur. 2 tane 1 yanlışı olan öğrenci vardır. Bu öğrencilerden biri Çağlayan Okulu öğrencisidir. Şanlıurfa’da dereceye giren ilk 3 öğrenci okulumuzdan çıkmıştır.
 
Ayrıca 2013 SBS sonuçlarına göre Gamze ÇELİK, Ahmet Nuri SEZER,ü Ayşe Buse MELİK, Taha TUNÇKAŞIK ve Hatice TAYLAN Şanlıurfa’da İlk 10’a giren öğrencilerimiz olmuşlardır.
 
Yani Şanlıurfa genelinde SBS ‘de dereceye giren ilk 10 öğrencinin 5’i; İlk 20 öğrencinin de 10’u Özel Çağlayan İlköğretim Okulu öğrencileri olmuştur.
 
Özel Çağlayan İlköğretim Okulu toplam da da büyük bir başarı elde etmiştir. 2013 SBS’ ye giren 95 öğrencimizin tamamı başarılı olmuş ve okulumuz % 100 kazandırma başarısına imza atmıştır. Bizim öğrencilerimizle birlikte SBS’de başarılı olan tüm öğrencileri tebrik ederiz.
 
Büyük başarılarda tesadüfün yeri yoktur. Orada her basamak hak edilerek çıkılır. Başarı için yürekler ortaya konur. Okulumuzda da böyle bu oldu.
 
Öğrencilerimizin SBS’ de elde ettikleri büyük başarıda öğrencilerimizin planlı – programlı çalışmaları yanında sevgi ve bilgi dolu, fedakâr öğretmen kadromuzun, Rehberlik ve Psikolojik danışmanlık hizmetlerimizin, okulumuzda sunulan bilgisayar destekli eğitimin ve kalite dokümanlarımızın payı büyüktür.
 
2013 SBS’ de Şanlıurfa ve Türkiye genelinde büyük bir başarıya imza atan Özel Çağlayan İlköğretim Okulu’nun başarılı öğrencilerini onları yetiştiren başarılı öğretmenlerimizi ve desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz saygı değer velilerimizi gönülden tebrik ederim.
 
Özel Çağlayan İlköğretim Okulu bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da öğrencilerini başarıdan başarıya koşturacak ve öğrencilerine en çok Fen Lisesi kazandıran okul olmaya devam edecektir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49