Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Savaştan Kaçtılar,Hırsızlık Yaparken Yakalandılar
Şanlıurfa’da Suriyeli sığınmacı 2 bayan çarşıda alış veriş yapan bir bayanın çantasını yankesicilik yöntemiyle çalmak isterken suçüstü yakalandılar. Göz altına alınan Suriyeli sığınmacıların geçtiğimiz Pazar günü yankesicilik yapmak suçundan çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakılan kişiler olduğu anlaşıldı.
 
Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye gelen ve Şanlıurfa’nın kenar semtinde kurdukları çadırda yaşayan Suriyeli sığınmacı Y.Muhammed ile F.Mahmut dün Balıklıgöl civarında dolaşan E.K’yi takip etmeye başladı. 2 Suriyeli sığınmacı alış veriş yapmak için bir pasaja giren E.K’ nin yankesicilik yöntemiyle çantasını çalmak isterken bölgede devriye gezen sivil polisler tarafından suçüstü yakalandı.
 
Gözaltına alınarak Asayiş Şübe Müdürlüğüne Yankesicilik Büro Amirliğine  getirilen Y.Muhammed ile F.Mahmut ‘un geçtiğimiz Pazar günü yankesicilik yaparken yakalanan ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Suriyeli sığınmacılar oldukları ortaya çıktı.
 
Suriyeli yankesici bayanlar Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontolünden geçirildikten sonra adliye ye sevk edildi.
 
Suriyeli sığınmacı Mustafa Culhan Şanlıurfa Otogar’ında bilgisayar çalmak isterken polis tarafından yakalandı.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49