Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Satışlara izin verilmeyecek!
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Merkez İlçe Belediyeleri Zabıta Şube Müdürlükleriyle beraber; yeni eğitim öğretim yılının başlaması ve yaklaşan Kurban Bayramı öncesi alınması gereken tedbirlerle ilgili bir toplantı düzenledi.
Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mehmet Burak Küçük’ün Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Usanmaz, Karaköprü Zabıta Şube Müdürü Mahmut Mat ve Eyyübiye Belediyesi Zabıta Birim Sorumlusu Halit Ateş katıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığında gerçekleşen toplantıda; Kurban Bayramı öncesi ve yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle kent genelinde alınması gereken tedbirler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı 2014-2015 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle okul önlerinde gelişi güzel satış yapılmasına izin vermeyecek. Kent genelinde kurban satış yerlerini İlçe Belediye Zabıta Müdürlükleriyle belirlemeye çalışan Zabıta Daire Başkanlığı, belirlenen yerlerin dışında kurban satışını yasaklayacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mehmet Burak Küçük, “Okul kantinleri ve okulların çevresinde bulunan bakkallarda sürekli kontroller yapılacak. Öğrencilerin sağlığını bozacak gıda maddelerinin satışına izin verilmeyecek. Kantinlerde ve bakkallarda günü geçmiş bozuk gıda maddesi ile sağlık bakanlığının yasakladığı ürünleri satanlar hakkında da yasal işlem yapacağız” dedi.
Kurban Satış Noktaları Belirleniyor…Yaklaşan Kurban bayramı öncesi bir dizi tedbirler aldıklarını da belirten Zabıta Daire Başkanı Küçük “Kent genelinde kurban satış yerlerini İlçe Zabıta Müdürlüklerimizle belirlemeye çalışıyoruz. Belirlediğimiz yerlerin dışında kurban satışı yapılmayacak. Bunun için kurban satıcılarını uyarıyoruz. Uyarılarımıza rağmen belirlenen yerlerin dışında kurban satışı yapanlar hakkında yasal işlem yapılacak” şeklinde konuştu. Büyükşehir Belediyesi’ne ait kurban kesim yerleri de önümüzdeki günlerde açıklanacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48