Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'ya turist bereketi
Şanlıurfa'da hafta sonları Balıklıgöl platosu ve Hz. Eyyüp Peygamber sabır makamına turistler yoğun ilgi gösteriyor. Eyyüp Peygamber sabır makamı önünde uzun kuyruklar oluştu.
Şanlıurfa’da, bulunan Balıklıgöl  ve Hz. Eyyüp'ün çile çekip sabrı ile şifa bulduğuna inanılan Hz. Eyyüp Peygamber sabır makamına inanç turizmi kapsamında kente gelen tatilci ve turistler yoğun ilgi gösteriyor. Eyyüp Peygamber sabır makamını ziyaret eden turistler, izdiham oluşturdu. Pazar günü olması sebebiyle kente daha fazla turist gelirken, gelen turistler, Hazreti Eyyüp’ün çile çektiği belirtilen mağaraya girmek için adeta yarıştı. Oluşan yoğun kalabalık nedeniyle güvenlik görevlileri de zor anlar yaşandı. Mağara içerisine sırayla girilirken, ziyaretlerin kısa süreli olması için görevliler sürekli uyarılarda bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49