Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'ya geliyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu aynı zamanda Türkiye'nin önde gelen iş adamlarından biri olan Bilal Erdoğan 2 Nisan 2017 saat 12:00'de Şanlıurfa'ya geliyor. Bilal Erdoğan Şanlıurfa'da yapılacak olan TÜGVA il binasının açılışına katılacağı öğrenildi. Bilal Erdoğan aynı zamanda TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) Yüksek İstişare Kurulu üyesi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ise 11 Nisan’da Urfa’da Olacak
Referandum için planlanan miting, AK Parti İl Teşkilatının da önerisi doğrultusunda son anda bir değişiklik olmadığı takdirde; Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümüne denk gelen 11 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49