Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Sanlıurfaspor’dan Kan bağışı
Şanlıurfaspor Şanlıurfa Gençlik merkezi ve Kızılay arasında yapılan protokol ile kan bağışı kampanyası başlatılmıştır. Kampanaya ya katılanlara vatandaşlara Sanlıurfaspor Samsunspor  maç bileti hediye edildi.

Bahçelievler gençlik merkezi önünde 3 gün sürecek kampanya katılımına Şanlıurfa Vali yardımcısı Aylin Kırcı Duman , Sanlıurfaspor İdari menajeri Hakan Keşküş, Kızılay Kan merkezi sorumlusu Puket Arvas Singan, Sanlıurfaspor basket takım oyuncuları ve vatandaşlar karıldı.
Şanlıurfa Vali yardımcısı Aylin Kırcı Duman yaptığı açıklamada” Kızılay haftası nedeniyle Kızılay kan bağışı ünitesi kuruldu. Şanlıurfaspor Şanlıurfa Gençlik merkezi bünyesinde kan bankası oluşturmuyor. Ayrıca Gençlik merkezimizin girişimi soncu Şanlıurfaspor oyuncuları burada onlarında kan bağışı olacak ayrıca burada kan verenler Şanlıurfaspor Samsunspor maçı için bilet verileceğini” belirtti.

 Kızılay Kan merkezi sorumlusu Puket Arvas Singan” Gençlik ve spor müdürlüğüm ve Sanlı urfasporumuz ve Vali yardımcımıza bizlere destek olduğu için teşekkür ediyorum 9 Kasım’da Kızılay’ın ülke genelinde gezen Tır’ı Şanlıurfa’da olacak taraftarlarımızı da kan vermeye bekliyoruz”dedi.
Sanlıurfaspor İdari menajeri Hakan Keşküş” Şanlıurfaspor olarak sosyal sorumluluk projelerinde yer almak omur duymaktayız bizde sağlam kafa sağlam vücuttu bulunur ilkesi ile sporcu arkadaşlarla buraya geldiğini belirti.
Kan veren vatandaşlara Sanlıurfaspor Samsunspor maç biletleri hediye edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49