Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor’a taraftar sürprizi
Boluspor maçı hazırlıklarına başlayan Şanlıurfaspor’a taraftarlar sürpriz yaptı
 
Adana Demirspor maçı sonrası 1 gün izin verilen sarı yeşilli futbolcular dün akşam tesislerde toplanarak top başı yaptı.
 
Antrenman öncesi tesislere araçlarla gelen taraftarlar, antrenman sahasına gelen futbolcu ve teknik heyete sevgi gösterisinde bulundular.
 
Şanlıurfaspor Sportif işler sorumlusu Maruf Güneş ve Basın sözcüsü Gökhan Gökmen’inde izlediği antrenmanda takıma baklava ikramında bulunan taraftarlar, Boluspor maçından da 3 puanla dönmelerini istediler.
 
Haftayı galibiyet ile kapatan Şanlıurfaspor’da şimdi gözler deplasmanda oynanacak Boluspor maçına çevrilirken, antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.
 
Teknik Direktör Hüseyin Dağ nezaretinde yaklaşık 2 saat süren antrenmanda futbolcular, düz koşunun ardından 5’e 2 top kapma, ayak voleybolu ve yarı alanda çift kale maç yaparak antrenmanı sonlandırdı.
 
Sakatlığı süren Banahene ve Ömer Aysan düz koşu yaparken, devre arası kadro dışı bırakılan ve takımdan gönderilen Sezer Badur, afedilerek dün takım ile birlikte antrenmana katıldı.
 
Antrenman öncesi Gazetecilere açıklama yapan Teknik Direktör Hüseyin Dağ, Uzun zamandır kendi sahalarında galip gelemediklerini ve bu stresle maçlara çıktıklarını anımsatırken, “Adana Demirspor galibiyeti bizim için çok iyi bir sonuç oldu, şimdiki hedefimiz Boluspor maçı inşallah Bolu’dan da 3 puanla dönerek üst sıralara tırmanmak istiyoruz” dedi.
 
Taraftarların tesislere gelerek yaptıkları jeste teşekkür eden Dağ, “Bizi çok duygulandırdılar, kendilerine ekibim adına teşekkür ediyorum, inşallah onları hep mutlu edeceğiz” diye konuştu.
 
Şanlıurfaspor basın sözcüsü Gökhan Gökmen ise, Adana Demirspor maçını kazanan futbolcu ve teknik heyeti tebrik ederken, Hüseyin hocanın takımın başına geçmesi ile çok daha mücadeleci bir takım gördüklerini ve maçı kazandıklarını ifade etti.
 
Gökmen, Boluspor ile hafta sonu deplasmanda karşılaşacaklarını ve sahadan 3 puanla ayrılacaklarını sözlerine ekledi.
 
Taraftarlar ise, Teknik heyet ve futbolculara baklava ikramında bulunduktan sonra, Şanlıurfaspor’un iyi günde de kötü günde de hep yanlarında duracakları sözünü vererek tesislerden ayrıldılar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49