Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor start verdi
3 günlük iznin ardından tesislerde toplanan sarı yeşilli futbolcular akşam antrenmanı ile çalışmalara başladı.
Denizlispor galibiyeti sorası Milli takım arasında futbolculara izin veren Şanlıurfaspor bugün akşam yaptığı tek idman ile 1461 Trabzon maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.
Teknik Direktör Hüseyin Dağ nezaretinde yapılan ve 1 saat süren antrenmanda futbolcular düz koşu ve ısınma hareketleri ile antrenmanı sonlandırdı.
Antrenman sonrası Futbolculara tatlı ikramında bulunan 11 Nisanspor kulübü başkanı Hasan Kolbudak, yöneticiler Mahmut Kılıç ve Mustafa Yakışık Denizlispor galibiyetinden dolayı takımı kutlarken, 1461 Maçı için de başarılar diledi.
Sarı yeşilli ekip hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı 1461 Trabzon maçı hazırlıklarına yarın yapacağı çift idmanla devam edecek.
Kaleci Fevzi 3-4 hafta yok
Öte yandan Denizlispor maçının son dakikasında sakatlanan Kaleci Fevzi Elmas’ın 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49