Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sosyal medya sırrın

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’nın trafiğine çözüm bulunamıyor
Şanlıurfa’da araçların her geçen gün artması karşısında yolların genişletilmemesi ve otoparkların yetersizliği nedeniyle trafik keşmekeşi yaşanıyor.
Kentin en işlek caddelerinden olan Divan Yolu ile Yıldız Meydanı boyunca araçların yolun ikinci şeridine park edilmesi yolu daraltırken, araç yoğunluğunun oluştuğu yolun genişletilmesi isteniyor. Araç yoğunluğunun her geçen gün daha da arttığı kent merkezinde yol genişletme çalışmalarının olmaması ve alternatif yolların açılmaması tepkilere neden oluyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in seçimlerden önce yol uzmanlarını kente getirerek, proje oluşturduğunu dile getiren vatandaşlar, projelerin hayata geçirilememesine tepki gösterdi. Kentin en büyük turizm merkezi olan Balıklıgöl’e giden yolun bu durumda olmasına tepki gösteren vatandaşlar, yolların bir an önce genişletilmesini istedi.
Öte yandan yolun bir bölümünün otopark olarak kullanılmasının da yanlış olduğunu dile getiren vatandaşlar, “belediye bir an önce bu yola bir çözüm bulmalı. Yolun ikinci şeridi de trafiğe açılmalı ve bu şekilde trafik yoğunluğu giderilmelidir. Verilen sözlerin ve projelerin hayata geçirilmesini istiyoruz” diye konuştu.
Şanlıurfa’ya gelen turistlerin de bu anlamda rahatsız olduğunu dile getiren vatandaşlar, trafikte zaman zaman sürücüler arasında gerginliğin ve sözlü tartışmanın yaşandığını da hatırlattı. Aynı şekilde trafik yoğunluğuna bağlı olarak korna sesleri yükselirken, bu sesler, çevreye rahatsızlık veriyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49