Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfalılar Federasyonundan "Kuruluş Galası"
ABDULLAH YİĞİT-GAZİANTEP
Şanlıurfalılar Federasyonu [ŞAN-FED] Kuruluş Galası Gaziantep Şato Restaurantta Binlerce Kişinin Katılması ile Özlenen ve Beklenen ŞAN –FED Federasyonu Resmi Kurulması ile Muhteşem Bir Kuruluş Gala yemeği , Birlik ve Beraberlik İçinde Yapıldı.
ŞAN –FED Kuruluş Galasına Katılanlar ise, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Müslüm Yüksel, Mehmet Sait Kirazoğlu, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Gapagro Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Baysöz, Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Yusuf Kaya, Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, ŞAN-FED Başkanı Prof. Dr. Tevfik Gülsoy ve Yönetim kurulu üyeleri, ŞANDER Başkanı Mahmut Haz, Gaziantep Halfetililer Derneği Onursal Başkanı Mehmet Erdoğan, Gaziantep Halfetililer Derneği Başkanı Yasin Karayılan, Birecik Derneği Başkanı Attila Gülsoy, Kendirciler Derneği Başkanı Mehmet Kendirci, Bozovalılar Derneği Başkanı Ahmet Dinçoğlu, Suruçlular Derneği Başkanı, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Gaziantep Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Karayılan, Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, Gaziantep Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Yıldırım ve Şan-fed Federasyonu üyeleri katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan proğramda Açılış Konuşmasını Şanlıurfalılar Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Tevfik Gülsoy, Yaptı.
Gülsoy, Şanlıurfalıların sözünü Urfalıların söyleyeceğini hiç kimsenin Urfalıların sözünü ben söylerim deme hak kınada haddin ede sahip olmadığını vurguladı.
Gülsoy, Federasyonun Kurulmasında Emeği Geçenler ise Gaziantep Halfetililer Derneği Onursal Başkanı Mehmet Erdoğan `a, İş Adamı Mehmet Haz `a, Avukat Mahmut Birlik `e, İş Adamı Mehmet Kendirci `ye ,İş Adamı Güven Öztürk ` e , Mustafa Yıldırım `a , İş Adamı Hüseyin Akay `a , İş Adamı İrfan Çelik aslan `a ve Tüm Dernek Başkan ve yönetim kurulu üyelerine Teşekkür ediyorum .
Ayrıca Gaziantep Valimiz, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız, Gecemize Katılan Gaziantep Milletvekillerimiz, Gecemize Katılan Belediye Başkanlarımız, Gecemize Katılan Siyasi Parti İl Başkanlarına, Stk Temsilcilerine, Kısacası Gecemize Katılan Herkese Tek Tek Teşekkür ederim.
Gülsoy, Şanlıurfa için şimdi birlik zamanı diyoruz. Şanlıurfalılar olarak birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edeceğiz, federasyon kapımız herkese açık olacak.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Avukat Müslüm Yüksel ise Şanlıurfalılar Federasyonun birlik ve beraberlik için önemli olduğunu. Gazi şehre daha çok katkının sağlanmasını üretim ve istihdamda Urfalılara büyük görevler düştüğünü günün 24 saatinde Gazianteplilerin ve hemşerilerinin hizmetinde bulunduğunu dile getirdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise Şarkılar bir, türküler bir,
Hep beraber söyleriz biz, Halaylar bir, horonlar bir, Aynı sazın teliyiz biz. Şanlıurfa ve Gaziantep Her zaman birlik ve beraberlik içinde olmuştur, komşu şehrimiz Şanlıurfalıların Gaziantep ilimizde federasyon kurulması çok güzel. Her daim birlik ve beraberlik içinde olun, Biz Birlikte Türkiyeyiz.
Gaziantep Valisi Davut Gül ise Şanlıurfalılar Federasyonu hayırlı uğurlu olsun. Allah birlik beraberliğimizi daim etsin. Dedi.
Konuşmaların yapılmasından sonra Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik ` in yaptığı dua ile beraber
Birlik ve beraberlik içinde çekilen fotoğraf çekimi ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49