Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfalılar derneğinden Karakaş aday adayı oldu
Şanlıurfalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İş adamı Osman Remzi Karakaş AK Partiden Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı oldu
Uzun yıllardan beri Ankara’da yaşayan İş Adamı Osman Remzi Karakaş Siyaset Akademisi mezunu ve uzun sureli Ankara Çankaya AK Parti İlçe Başkan Yardımcılığını başarılı bir şekilde yürüten, daha sonra AK Parti Ankara İl Yönetim Kurulunda görev yaptı. Karakaş Ankara'da  ufku geniş, dürüst ve hayırsever kimliği ile tanınan bir Şanlıurfa sevdalısıdır.
Adaylık ile ilgili açıklama yapan Karakaş," Siyasete 2006 yılından beri Ankara'da devam ediyorum 6 yıl Ankara Ak parti Çankaya ilçe Başkan yardımcılığı görevinde bulundum son üç yıldır Ak parti Ankara il yönetim kurulunda üyesi olarak görev yapıyorum, Aynı zamanda Ankara Şanlıurfalılar derneği ikinci başkanı olarak görev yapmaktayım memleketimize hizmet için Urfa sevdasından Urfa aşkından dolayı daha güzel hizmetler verebilmek için Ak parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı olarak başvuruda bulundum ülkemize milletimize hayırlı olsun" dedi.
OSMAN REMZİ KARAKAŞ KİMDİR
1960 Yılında Şanlıurfa'da doğumlu olan Osman Remzi Karakaş ilk orta lise eğitimini Şanlıurfa'da tamamladı.
2005 yılında Ankara Abidin paşa Teknik ve Endüstri meslek lisesinden emekli oldu. Siyasete 2005 yılında Ak parti Ankara Çankaya ilçe yönetim kurulu üyesi oldu. 2009-2012 yılları arasında Ak parti Çankaya ilçe Başkan yardımcısı oldu. 2012-2014 yılları arası Ak parti il yönetimi kurulu üyesi oldu. Halen Ankara Şanlıurfalılar Derneği yönetim kurulu üyesi Başkan yardımcısı olarak görev yapmaktadır. evli ve iki çocuk babasıdır.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49