Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfalılar Ankara'da buluştu
 ABDULLAH YİĞİT
Ankara Şanlıurfalılar Derneği ŞANDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çiçek’in Mutlu günü.
Ankara Şanlıurfalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çiçek’in kızı Mimar Rezzan Çiçek ile inşaat mühendisi Özgür Keleş Ankara’da yapılan törenle nişanlandılar.
Sıra Gecesi Gurubunun sahne aldığı Ankara Vivaldi CE Gold Otel’de yapılan nişan törenine Ak parti Şanlıurfa Milletvekili ve Avrupa Uyum Komisyonu Başkanı M. Kasım Gürpınar, Şanlıurfa Vakfı Başkanı Halil Çoşkun, Avukat Osman Eyyüpoğlu, Avrupa Gazeteciler Derneği Gaziantep il Temsilcisi Gazeteci Abdullah Yiğit, çok sayıda Şanlıurfa'dan gelen misafirler ,Ankara ilinde yaşayan Şanlıurfalılar ile STK Temsilcileri ve çok sayıda iş adamların katılımı ile nişan töreni yapıldı .
Rezzan ve Özgür çiftinin Nişan töreninde yüzükleri Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar takarak ömür boyu mutluluklar diledi.
Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar yaptığı konuşmasında," Öncelikle iki çiftte ömür boyu mutluluklar diliyorum evliliğin ilk adımı olan nişan töreninde Bismillah Diyerek yüzüklerini taktım en yakın zamanda düğününde olmasını temenni ediyorum ve her iki ailenin farklı kültürlerin bir arada olması çok güzel buda ülkemizin ne kadar güzel Olduğunun ifadesidir, cennet olan Türkiye'mizin insanların bir arada olmasına inanın cok seviniyorum ,Mutluluklar diliyorum Çiçek ve Keleş Ailesine "dedi.
ŞANDER Genel Başkanı Mehmet Çiçek ise bu Mutlu Günümde Şanlıurfa Milletvekilimiz M. Kasım Gülpınar , Stk Temsilcileri,Tüm Dostlarımı ,Akrabalarımı Kızımın Nişan Törenine katıldıkları için Teşekkür Ediyorum dedi.
Gecede halaylar çekildi, Rezzan-Özgür çiftler ise misafirler eşliğinde halay çektiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49