Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfalılar 15 Temmuz'da Tek Yürek Oldu

Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi önündeki anma etkinlikleri sabah namazına kadar devam etti. 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ’nün darbe girişimine canları pahasına geçit vermeyen aziz milletin yazdığı kahramanlık destanının üçüncü yıl dönümünde yapılan ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ programları, Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi önünde düzenlenen Demokrasi Nöbetleri binlerce vatandaşın katıldı.

Akşam saatlerinde Arkeoloji Müzesi önünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına resim ve fotoğraf sergisinin açılışının ardından, aynı yerde akşam namazı, Yatsı namazı ve Kur’an’ı Kerim tilaveti ile başlayan anma etkinlikleri, devam etti.

Etkinliklere Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, kamu kuruluşları idarecileri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, 15 Temmuz gazileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan anma etkinliklerinde, Büyükşehir Belediyesi Engelli Mehteran Takımının gösterileri, 15 Temmuz konulu belgesel gösterimi ve şiir seslendirmeleri, İlahlı grubu Saatler 00:13’ü gösterdiğinde tüm Türkiye’deki minarelerle birlikte Şanlıurfa’daki minarelerden de selalar yükseldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 15 Temmuz’un üçüncü yıldönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Buluşmasında yaptığı konuşma, alana kurulan dev ekranlarla canlı izlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48