Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor patates muzaffer hasad

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfalı Sporcu Nidanur Akranlarına Örnek Oldu

Türkiye'nin en genç şehri Şanlıurfa'da gençlere yönelik eğitim ve sportif yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bir başarıya daha ortak oldu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sporcularından Nidanur Toprak, İstanbul'da düzenlenen ve 950 atletin katılım sağladığı Turkcell U16 Salon Atletizm Festivalinde madalya alarak kente döndü.

Şanlıurfalı gençlere yönelik pozitif yaklaşımını katıldığı her platformda dile getirerek bu yöndeki yatırımların hız kesmeden devam edeceğini belirten Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'ün de büyük desteği ile Nidarun'un elde ettiği başarı tüm akranlarına örnek oldu. İki gün süren müsabakaların zorlu 1500 metre parkurunda rakiplerini adeta rüzgar gibi geçerek madalya almaya hak kazanan Nidanur, "Bu ödülü bana inanan ve destek veren başta ailem ve Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ile tüm genç arkadaşlarım adına aldım. Şanlıurfa'mızın adını daha nice müsabakalarda başarılarla gündeme getirmeye devam edeceğim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49