Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Başkan Beyazgül 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfalı Seyyah Kızlar Gaziantep ve Mardin'deydi
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca düzenlenen ve Gençlik Merkezleri tarafından yürütülen SEYYAH (Bizim iller) projesi tüm hızıyla devam ediyor.
09-10 Mart tarihlerinde Gaziantep ve Mardin illerine düzenlenen geziye Şanlıurfa'dan yaklaşık 300 bayan katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi'nin organizasyonunda gerçekleşen geziye Belediye Gençlik Merkezi, Şanlıurfa Çok Programlı Lise, Yaylak Okulları, Viranşehir ilçesinden iki okul ÇEAŞ Anadolu Lisesi, Öğrenci Yurtları ve Gençlik Merkezi Üyeleri katıldı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Gezilere katılan gençlerin bütün masrafları Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılandığını ifade ederek, '' İlçelerden İl Merkezine gelen ve İl Merkezinden belirlenen İllere giden gençler Gençlik Merkezi çalışanlarının öncülüğünde gittikleri yerlerin tarihini ve turistik yerlerini gezip bilgi sahibi oluyorlar.'' dedi.
18 Şubat tarihinde başlayan SEYYAH (Bizim iller) projesi kapsamında şu ana kadar 1500 gencin yararlandığını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız , '' Bu etkinliklere katılmak isteyen gençler, Bahçelievler Gençlik Merkezine giderek şahsen başvuru yapması gerekmektedir.'' diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49