Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfalı sanatçılar topçu meydanında buluştu
 15 Temmuz Darbe girişimini kınamak ve FETÖ'ye lanet okumak için sokakları boş bırakmayan on binlerce Urfalıya, Sanatçılarda destek vermek için katıldı.
On binlerce Urfalının destek için çıktığı Demokrasi Nöbetine Ünlü sanatçı Mahmut Tuncer, Güler Işık, Zekeriya Ünlü'de destek vererek Şanlıurfa'ya geldi. Al Bayrakları sallayan on binler  burada Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın yanında olduklarını belirterek gerekirse canımızı veririz dediler.
Geceye ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi,  Eyyübye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Şehit yakınları, STK temsilcileri ve Şanlıurfalı vatandaş katıldı.

Yapılan selamlama konuşmalarının ardından protokol ve sanatçılar Türk Bayrağı’nın asılı olduğu balonları gökyüzüne bıraktılar.
Şanlıurfalı sanatçılar Mahmut Tuncer, Güler Işık ve Zekeriya Ünlü sahne aldıkları demokrasi nöbeti gecesinde anlamlı konuşmalar yaparak, ‘kimse bu memleketi yıkmaya çalışamaz. Bu millet hiçbir şeyden korkmadı tanklara toplara göğüs gerdiler. Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi olduğu müddetçe bu ülkeye Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz.’ Dediler.
Mahmut Tuncer, 15 temmuz gecesi İstanbul Şirinevler’de bir kıraathanede batak oyunu oynarken darbe girişiminin haberini aldım dedi. Oynadığı oyunda şansının yaver gittiğini dile getiren Tuncer, hanımının kendisini arayıp, ‘Bey neredesin’ sorusuna ‘kahvedeyim’ cevabını vererek yanıtladı. Hanımı tekrar söz alarak, ‘memleket elden gidiyor, darbe yapıyorlar tanklar boğaz köprüsünü kapatmış’ demesiyle biranda ayaklanan Tuncer, gelişmeleri hemen TV’den öğrenmeye çalıştı ve tam o sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sokağa inme çağrısına denk gelen ünlü sanatçı Mahmut Tuncer, ellerinde ne var ne yok diyerek Atatürk Havalimanına doğru arkadaşlarıyla hareket etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49