Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfalı sanatçı Halil Kendirli son yolculuğuna uğurlandı

Hayatını kaybeden Ünlü sanatçı Halil Kendirli uzun süredir Ankara'da tedavi görüyordu. Birçok filme imza atan Kendirli çok sayıda da plak kaset ve CD'si bulunuyor.

Şanlıurfa sıra gecelerinin vazgeçilmez isimlerinden olan Kendirli'nin cenazesinin Yusuf Paşa Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Bediizaman aile mezarlığına defin edildi.

Cenaze namazına Halil Kendirli'nin sanatçı arkadaşları, İsmail Badıllı, Aziz Çekirge, Evren Sanayi kooperatif başkanı Mustafa Arslan, STK temcilileri, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cenazeye gelemeyen İbrahim Tatlıses ise çelenk gönderid.

Halil Kendirli

(25 Ocak 1946) Urfalı ses sanatçısıdır.Sıra gecelerinin değişmez simalarından olan Kendirli birbirinden güzel eserleri bulunmaktadır. Bunların başında doğup büyüdüğü Urfa için seslendirdiği Aney Urfa babo Urfa türküsü gelir .Bir ara ibo show programının sıra gecesi ekibinde yer almıştı .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48