Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfalı Gençlerden Bir Duyarlı Davranış

Eyyübiye ilçesine bağlı Karaman Yardımcı İlk Okulunda yapılan kitap yardımı programına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Faruk Evran ve Gençlik Meclisi Üyeleri ile Yeryüzü Doktorları Kulübü'nden gençler katıldı.

Okula giderek öğrencilerle buluşan gençler, sınıf kütüphanelerine kitap bağışında bulundu ve kitapların iyi değerlendirilmesi gerektiğini öğrencilerden istediler. Öte yandan öğrencilerin güzel bir gün geçirmeleri için kitap okuma, voleybol, basketbol, futbol, satranç ve yüz boyama etkinlikleri düzenlenerek ikramlarda bulunuldu.

Şanlıurfa gençliği olarak her türlü çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi başkanı Faruk Evran, “Desteklerinden dolayı Başkan Nihat Çiftçi’ye teşekkür ediyoruz. Her zaman gençliğin yanında ve desteklerini bizden esirgemiyor. Bizler de Büyükşehir Belediyesi gençliği olarak Şanlıurfa’nın farklı noktalarındaki kardeşlerimize her alanda destek vereceğiz" dedi.

Yeryüzü Doktorları Kulübü Başkanı KaadanKhaled ise, “İstanbul Üniversitesinin genç doktorları olarak buradayız. Amacımız yeryüzündeki tüm çocuklara dokunmaktır” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49