Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfalı Genç Bürokratlar Gençlik Ve Spor Bakanlığında
Gençlik ve Spor Bakanlığına yapılan son iki atamada 23 ve 24. Dönemde Şanlıurfa Milletvekilliği yapan ulusal ve uluslararası birçok başarılı çalışmalara imza atan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Emin Önen’in Urfalı bürokratlara sahip çıktı. Şanlıurfa’ya hizmet noktasında bürokratlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla diyalogu olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Emin Önen, yürütmekte olduğu önemli çalışmaların yanında ülkenin ve Urfa için yönetim kadrolarında görülen eksikliğin giderilmesi hususunda büyük çalışmaları oldu.
Başdanışman ÖNEN’in Milletvekilliği döneminde başta Bozova ilçesi olmak üzere Urfa genelinde yaptığı içme suyu, yol ve kanalizasyon çalışmaları vatandaşın takdirini kazanmıştı. Son olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına Şanlıurfalı iki genç bürokrat atandı. Bunlar Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Şilan ve Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ekrem Gerginci oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48