Öne Çıkanlar boks getirildi Yine Halkın İçinde restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfalı Ahmet Günbattı Vefat Etti
Şanlıurfalı Ahmet Günbattı Vefat etti Batman'da yıllarca TPAO'da hizmet veren ve Mahalle muhtarlığı da yapan Ahmet Günbattı vefat etti.
TPAO emeklilerinden, eski Akyürek mahallesi muhtarı Ahmet Günbattı, memleketi Şanlıurfa'da vefat etti. Batman Petrolspor’un ilk futbolcularından olan ve bu kurumda çalışırken Akyürek Mahallesi muhtarlığına seçilen Ahmet Günbattı, çatışmalı ve terörün yoğun olduğu yıllarında bir örgüt tarafından kaçırılarak ve 2 yıla yakın bir süreyle 4 metrekarelik bir alanda tutulmuştu. Serbest bırakıldığında saçı ve sakalı uzamış, psikolojisi bozulmuş halde görülen Günbattı uzun süreyle tedavi görmüştü. Bu olaydan sonra Batman'dan memleketi Şanlıurfa, ya yerleşen Ahmet Günbattı, yaşadıklarına rağmen Batman'la dialoğunu kesmemiş ve birçok kişiyle görüşmesini sürdürüyordu. Son aylarda giderek ağırlaşan Günbattı, Memleketi Şanlıurfa, da vefat etti Ahmet Günbattı vefat etmeden önce özelikle kaçırıldığı yıllarda gördüğü işkenceyi anlatmıştı Günbattı kendisini kaçıranın en yakın arkadaşı olduğunu söylemişti günbattı beni kaçıran yıllar önce İstanbul,,da çatışmada öldürülen biri olduğunu söylemişti ama ismini verirsem beni yaşatmazlar diye açıklamalarda bulunmuştu Günbatti gördüğü işkencenin dünyanın hiç bir yerinde görülmemiş işkenceler olduğunu Allah benim düşmanımı bile bunların elline  düşürmesin Ahmet Günbattı serbest bırakıldıktan sonra tüm ailesinin psikolojisinin bozulduğunu ve evde televizyon izlemediklerini söylemişti  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49