Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Zorunlu Hale Geldi

Şanlıurfa Valiliği Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca hazırlanan kış lastiği kullanımına zorunluluk getirdi. Daha önce olumlu hava şartlarından dolayı Urfa Valiliği tarafından zorunlu kılınmayan kış lastiği son günlerde olumsuzlaşan hava şartlarından dolayı zorunlu hale getirildi. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünde yapılan açıklamada, “Şanlıurfa Valilik Makamının Olurları ile il merkezi şehir içi taşımacılığında kış lastiği uygulamasının zorunlu tutulmaması uygun görülmüştü” denildi.

Açıklama şu şekilde;

Ancak; Meteoroloji verilerine göre yapılan değerlendirmelerde ilimiz sınırları içerisinde son günlerde hava sıcaklıklarının aniden düşmesine bağlı olarak karayollarında buzlanmaların meydana gelmesi nedeni ile, yük ve yolcu taşımacılığı yapan araçlarda, şehir içinde kış lastiğinin kullanımının uygulanmaması kararı Şanlıurfa Valilik makamının Olurları ile iptal edilmiş ve ilimiz sınırları içerisinde yük ve yolcu taşımalarında kullanılan araçlarda, kış lastiği kullanımı uygulamasının 01 Nisan 2019 tarihine kadar zorunlu tutulmasına karar verilmiştir.

Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49