Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da yılın ilk bebeği görüntülenmedi
Yeni yıla girerken, yılın ilk bebeği her ilde basın mensuplarıyla paylaşılırken, Şanlıurfa’da yılın ilk bebeğinin görüntülenmesine izin verilmedi.
 
Türkiye genelinde yılın ilk bebeğini görüntülemek isteyen basın mensupları doğum hastanelerine girerken, Şanlıurfa’da basın mensupları hastaneye bırakılmadı. Ülke genelinde yılın ilk bebeği basına bildirilirken, Şanlıurfa’daki basın mensupları bu durumda mağdur edildi. Yılbaşına kısa bir süre kala doğum hastanesine giden basın mensupları, hastane içerisine alınmadı. Bu durum basın mensupları tarafından tepki alırken, Şanlıurfalı vatandaşlar da duruma tepki göstererek, hastane yönetimini bu anlamda kınadı. Şanlıurfa’da yılın ilk bebeğini merak eden vatandaşlar, hastane yönetimine tepki gösterirken, bir daha aynı durumların yaşanmamasını diledi. Basın mensuplarının hastaneye bırakılmamasını kınayan vatandaşlar, yılda bir defa olan bir durumun basınla paylaşılması gerektiğini savundu. Yurdun genelinde olduğu gibi, Doğu ve güneydoğu’daki illerde yılın ilk bebeği görüntülendi ve ismi de basınla paylaşıldı ancak, Şanlıurfa’da bu duruma engel olundu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49