Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Yanan ormanlık alanlar Yeniden Yeşeriyor
Şanlıurfa Orman Genel Müdürlüğü (OGM), yangınlardan zarar gören alanları tekrar ağaçlandırarak eski görüntüsüne kavuşturuyor Şanlıurfa Haliliye ilçesi Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü yakınlarında geçen yıl çıkan yangın 5 saat süren çalışmalar sonucu kontrol altına alınmıştı. Yangında yaklaşık 45 dekarlık otluk ve ormanlık alanı zarar gördü. Yangından etkilenen alan tekrar yeşillenmeye başladı.
Şanlıurfa Orman Bölge Müdürümüz Cevdet Çiçek, "Yangından zarar gören alanları da aynı yıl içinde yeniden ağaçlandırıyoruz. Harran Üniversite Yeşilkuşak Ağaçlandırma Sahası Meydana gelen orman yangınında zarar gören alanda şuan da gerekli çalışmalar hızla yapılıyor. Bu çalışmaların ardından fidanları toprakla buluşturmak suretiyle yangının izlerini silmiş olacağız" diyerek çalışmanın startını vermiştik. Anayasa’nın 169. Maddesi ile yanan ormanlarımız korunuyor’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49