Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da uyuşturucuya geçit yok

Edinile bilgiye göre, Viranşehir KOM Grup Amirliği Uyuşturucu madde İmalatı ve ticareti suçuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda Bir kişinin İzmir’den Viranşehir İlçesine Uyuşturucu hap maddesini getirdiği bilgileri alınan bir şahıs yakalanmış üzerinde ve kaldığı otel odasında yapılan aramada 1637 adet ecstasy Uyuşturucu hap ve 4 gram n toz Esrar ele geçirildi.. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ ve PKK terör örgütlerine yönelik operasyon düzenledi. Eş zamanlı düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK mensubu 4’ü Suriye uyruklu toplam 7 kişi ve terör örgütü DEAŞ mensubu 8’i Suriye uyruklu 15 şahıs gözaltına alındı.

Gözaltına alınan zanlılardan, PKK terör örgütüne üye 3 kişi ile DEAŞ terör örgütünde 4 kişi tutuklandı. Diğer zanlılardan 10’u adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. DEAŞ terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 5 zanlı ise savcılık tarafından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49