Öne Çıkanlar Başkan Beyazgül Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor sanlıurfa 4 Yaralı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Trafik Kazası 1 Ölü,1 Yaralı
Şanlıurfa’da otomobil motosikleti çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
 
Kaza saat 16.00 sıralarında Şanlıurfa’nın merkeze bağlı Kısas köyü yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre İsmail Karyılan 61 TP 477 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Mehmet Felhan’ın kullandığı plakasız motosiklete çarptı. çarpmanın etkisi ile motosiklet  sürücüsü Mehmet Felhan ve motosiklette ismi öğrenilmeyen  bir kişi de yaralandı.sürücülerin haber vermesi ile olay yerine sağlık ekibi ve polis intikal etti.
Yaralılar  olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ambulansla Özel bir hastaneye kaldırıldı. motosiklet sürücüsü Mehmet Felhan hastaneye kaldırırken yolu hayatını kaybetti. kaza nedeniyle kapanan Kısas Şanlıurfa yolu araçların çekilmesiyle yol normale döndü. kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49