Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Terör Operasyonu
Edilen bilgilere göre Şanlıurfa’da Tem ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince Şanlıurfa genelinde yapılan operasyonlarda, PKK KCK terör örgütüne katılarak yabancı terörist savaşçı olma arayışında olan biri Çin, biri Suriye uyruklu olmak birlikte terör örgütlerine milis ve işbirlikçilik faaliyetleri içerisinde olan 18 şahıs yapılan operasyonlarla yakalandı. Mahkemeye çıkarılan 18 kişiden 3’ü tutuklandı.
Terör örgütlerine yönelik yapılan ikinci operasyonlarda Suriye uyruklu 4 şahıs yakalandı. Aynı zaman diliminde yapılan bir diğer operasyonda ise DEAŞ terör örgütüne mensup oldukları belirlenen 5’i Suriye uyruklu 7 kişi yapılan operasyonlarla yakalandı. Yakalanan bu kişilerden 2’si tutuklanırken 1 kişi de adli kontrol şartı ile serbest kaldı diğer gözaltların işlemlerine ise devam edilmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49