Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Terör Operasyonu, 13 Tutuklama!

Edilen bilgilere göre, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü TEM, İstihbarat ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerince müştereken yapılan çalışmalar kapsamında PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütünün eylemlerinin engellenmesi ve örgüt üyelerinin deşifre edilmesi ve Terör örgütü ile irtibat halinde olan ve sosyal medya hesapları üzerinde örgüt propagandası yapan şahsılara yönelik eşzamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda 38 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri ardından mahkemeye sevk edilen şahıslardan 13’ü tutuklanırken 25 kişi de asli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49