Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Terör Operasyonu, 10 Gözaltı
Edilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığınca, sosyal medyadan terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptıkları belirlenen zanlıların yakalanması için polis özel harekat timlerinin desteğiyle Demirci Mahallesi'nde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, S.İ. (56), S.İ. (46), L.İ. (55), M.İ. (46), K.İ. (52), H.İ. (78), A.E. (55), İ.Ö. (23), İ.B. (52) ve G.İ. (26) gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda, uzun namlulu silah, 3 av tüfeği, 3 tabanca ile bu silahlara ait şarjör ve mermiler ve terör örgütü PKK'yı simgeleyen bez parçaları ele geçirildi. Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere jandarmaya götürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49