Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da tehlikeli yolculuk
Şanlıurfa'da araç trafiğinin en yoğun olduğu Bahçelievler caddesinde 2'si yetişkin 4 Suriyelinin bir motosikletle yaptığı tehlikeli yolculuk kameralara yansıdı.
Haliliye ilçesi Bahçelievler mahallesinde objektiflere takılan bir motosiklet herkesin dikkatini çekti. İlk bakışta sürücü ve arkasında bir çocuğun bulunduğu motosiklette dikkat çeken ise, sürücünün bacaklarının arasında iki büklüm oturan kız çocukları göze çarptı. Motosikletin direksiyonu ile sürücünün dizleri arasına sıkışmış halde oturan küçük kız çocuğu, sağa sola yalpa yaparken düşmemek için büyük çaba harcadı. Suriyeli oldukları anlaşılan aile, yoğun trafikte yaptığı bir süre daha ilerledikten sonra ara sokaklara girerek gözden kayboldu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49