Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da SSPP Hastanın dramı
Şanlıurfa’da SSPP hasta oğlunu hastaneye getiren Baba’nın Feryadı” Yaklaşık 3 saattir oğlumun pansuman yapılmasını bekliyorum ama ilgilen kimse yok” iddia etti.
 
Türkiye'de 20 bin çocuğun hayatını kaybetmesine sebep olan SSPE hastalığı birçok ailenin hayatında acı izler bırakmaya devam ediyor. Aileler, tedavisi mümkün olmayan bu hastalıkla mücadele edebilmek için yetkililerden yardım beklerken Hastane önlerine bekletilmekten şikayetçi.
 
SSPE dramı devam ediyor SSPE hastası çocukların yakınları, yaşlılar, engelliler için tanınan önceliğin SSPE hastalarına tanınmadığını, bazen saatlerce koridorlarda beklemek zorunda kaldıklarını söylüyorlar.
 
Küçükken oğluna verilen yanlış teşhis sebebiyle Felçli Oğlunun tedavisinin yapılmadığını iddia eden baba Sadık Kaya tepki amacıyla hastaneden oğlunun pansuman yapılamayan yarasını basın mensuplara göstererek yaklaşık 3 saattir buradayım SSPP oğluma pansuman yapılmasını beklediğini ifade etti.
 
 Baba Sadık Kaya, Hastane acili önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, küçükken geçirdiği kızamık aşısı nedeniyle felç olan ve kucağında hastaneye tedavi ettirmek için getirdiği 18 yaşındaki oğlu Cihan Kaya yatağa mahkûm yaşadığını belirtti. Oğluna, Mehmet Akif İnanı devlet hastanesinde yeterince bakılmadığını öne süren Baba Sadık Kaya, "Çocuğum yatağa mahkum olduğu için yan taraflarında yara meydana geldi. Ancak pansuman yapmak için her gün hastaneye kucağımda getirip götürüyorum. Ancak burada saatlerce bizi bekletiyorlar diyerek sesini yetkililere duyurmak istedim.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49