Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da sınavı kazanan  işçilerin isimleri  açıklandı!

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca gerçekleştirilen daimi işçi alımının sözlü ve uygulamalı sınavı Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 9 Eylül’de yapıldı. ınava giren adayların elde ettikleri başarı puanına göre belirlenen asil/yedek sıralamasının olduğu cetvel açıklandı.

ASİL OLARAK HAK KAZAN ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

1- Sağlık Bakanlığında onay almış, PsikoteknikMerkezlerince düzenlenmiş PSİKOTEKNİK RAPORU

2- “Ağır ve Tehlikeli işlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir” olduğuna ilişkin TAM TEŞEKKÜLLÜ Sağlık Kurumlarından SAĞLIK RAPORU

3- Varsa diğer operatör belgeleri ile ilgili sertifikaları

4-2 Adet biyometrik vesikalık fotoğraf.

Asil olarak hak kazanan adaylardan ayrıca yukarıda yazılı belgelerle beraber daha önceden teslim edilen asılları, noter onaylı veya e-devlet üzerinden QR kodlu olarak alınmış çıktılarının da Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne en geç 02.10.2020 tarihi mesai bitimine kadar bizzat elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Bu tarihe kadar istenilen raporları ve diğer belgeleri teslim etmeyen asil aday yerine varsa yedek sıralamadan aday çağrılmak üzere işe giriş ile tüm hakkını kaybedecek.

ADRES:

ŞANLIURFA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

PERSONEL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

AKBAYIR MAH. 1014 SK. Tel. No: 0414 347 93 29-30

KARAKÖPRÜ/ŞANLIURFA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49