Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Silahlı Kavga
Akçakale ilçesine bağlı Karatepe köyünde yaşayan Taşkın ve Aslaner ailesi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.
Edinilen bilgiye göre olay saat 14.30 sıralarında merkeze bağlı Karatepe köyünde meydana geldi. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine Ayşe, Vediha, Fatma, Hüseyin, Rabia ve Nusret Aslaner ile ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Akçakale ve kent merkezindeki hastanelere sevk edilen yaralılardan Vediha (19) ve Nusret Aslaner (55) yaşamını yitirdi. Diğer yaralıların ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.Bu arada, yeni bir kavga yaşanmaması için güvenlik güçleri, Karatepe köyü ile hastanelerde önlem aldı. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49