Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da silah operasyonu
 Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından silah kaçakçılarına yönelik gerçekleşen operasyonda 2 kişi gözaltına alındı. Çok sayıda silah ele geçirildi.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından silah kaçakçılarına yönelik gerçekleşen operasyonda 2 kişi gözaltına alındı. Çok sayıda silah ele geçirildi. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri tarafından daha önceden silah kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik yürütülen çalışmada İbrahim K. ve Hasan  A. isimli şahısların yakalanması için gerçekleşen operasyonda yakalandı. Şahısların üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramada ise 4 adet ruhsatsız browning marka silah ele geçirildi.
 Gözaltına alınan 2 kişinin ifadeleri sürürken, silahların daha önceden kimlere satıldığına yönelik kapsamlı soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49