Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da şehit polis faillerin operasyonu
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekipleri pusu kurularak şehit edilen meslektaşlarının katillerini yakalamak üzere operasyonlarını sürdürüyor.
Şanlıurfa’da geçtiğimiz gün pusu kurulmak suretiyle şehit edilen Polis Memuru Serdal Toprak’ın faillerinin yakalanması amacıyla Güvenlik güçleri Viranşehir ve Siverek’te operasyon gerçekleştirdi.  Bu güne kadar yapılan operasyonlarda PKK’nın çeşitli yapılanmalarında faaliyet gösteren 14 kişi Siverek’te 6 kişide Viranşehir’de gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların gerçekleşen hain pusu öncesinde keşif ve saldırı sonrasında kaçış anlarında yardım ve yataklık yaptıkları değerlendiriliyor. Sorguları halen Emniyet Müdürlüğünde devam eden 20 kişinin sorgularının tamamlanmasının ardından Adli Mercimelere sevk edilmesi bekleniyor.
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde devriye görevi yapan trafik polisi ekip otosuna yapılan silahlı saldırıda Polis memurlarından Serdal Toprak kaldırıldığı hastanede şehit düşmüştü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49