Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da sahte diploma operasyonu
Şanlıurfa polisi merkezi Şanlıurfa olmak üzere 5 ilde sahte diploma operasyonu düzenledi. Operasyonda sahte diploma ile atamaları gerçekleştirilen 30 öğretmen gözaltına aldı.
Edilen bilgilere göre Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğümüze bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ekipleri  Kamu kurum ve kuruluşlarını zararına dolandırıcılık ve sahte belgede sahtecilik suçları kapsamında Şanlıurfa merkezli Ankara,  Gaziantep, Adıyaman ve Adana illerinde eş zamanlı sahte diploma operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda sahte üniversite diploması ile öğretmen olarak atanan ve maaş aldığı tespit edilen sahte diploma ile atamaları gerçekleştirilen Şanlıurfa'dan 26 kişi olmak üzere 30 kişi gözaltına alındı.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49