Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Saadet Partisinden Büyük Mitingi
Naci ÇETİNDAĞ
 
Saadet partisi Şanlıurfa merkez Sağlık köyünde düzelen mitinge tüm bölge aşiret liderleri katıldı.
Saadet partisi büyük Şehir belediye başkan adayı Ahmet Bahçıvan ile saadet partisi Eyyübiye ilçe belediye başkan adayı Hasan Oğul Sağlık köyünde düzenledikleri köy mitingine bütün çevre köyleri iştirak etti.
Sağlık köyünde vatandaşlara hitap eden Hasan Oğlu,” Bugün namusun günüdür bana sahip çıkın bana oy verin 30 Mart bahar bayramını Eyyübiye ilçesinde kutlayalım  Ankara’dan gelen siyasetçilere biz bir torba şeker ve lahmacunla oy alıyoruz diyenlere itibar etmeyin bunlara 30 Martta sandığı gömün biz hayvancılığı geliştireceğiz, süt fabrikasını kuracağız  Arap   turistleri çağıracağız iş birliği yapacağız, işsiz olan gençlere iş vereceğiz ben sağlık köyünde 1973 yılında çakmayla burada sondaj kuyusu kazdım ve sizin içinizden biriyim” dedi.
 
Miting programına katılan Şanlıurfa büyük şehir belediye başkanı adayı Ahmet  Bahçıvan ise Daha  önce Şanlıurfa belediye başkanı görevim sırasında 24 saat kapım açıktı 30 Mart’tan sonra gelirsem yine kapım açık olacaktır Anam Arap ve sizin içinizden biriyim biz sizden 3 Mart’ta oy istiyoruz.dedi.
 
Ak Parti’den istife eden saadet partisi saflarına katılan Uğurlu belde başkanı Mehmet Çalışkan mitinge katılan halk tarafından sevgi ile karşılandı.
Köy vatandaşları attıkları Çeketi Çuval şekerine 30 Marta sandığı gömeceğiz sloganı ile miting sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49