Öne Çıkanlar Vali Erin sanlıurfa urfa trafık kazası urfa haber

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da patlamanın sebebi! Valilik açıkladı

Şanlıurfa’da saat 22.39 sıralarında patlama sesi duyuldu. Yüksek ihtimalle Tugay’dan gelen ses hemen hemen tüm Şanlıurfadan duyuldu. Patlama şiddetli ve 2 defa gerçekleşti. şiddetli patlamaların ardından bölgeden dumanlar yükselmeye başladı. İhbarla olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Çevredeki yollar da polisler tarafından trafiğe kapatıldı.

VALİ ERİN'DEN İLK AÇIKLAMA

13.11.2019 günü saat 22.30 sularında ilimiz askeri yerleşkesi içinde bulunan bir mühimmat deposunda iki ayrı patlama meydana gelmiştir. Söz konusu depoyu korumakla görevli on dört (14) personelimiz, meydana gelen patlama sonucunda yaralanmıştır. Yaralı personelimiz ilimizde bulunan çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmış olup, gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
oktay 4 yıl önce

canım kardeşlerim ALLAH acil şifalar versin

banner24

banner49

banner48